Malmöfestivalen

Då var årets malmöfestival över. Och trots en del ändringar på placeringar av scener och marknadsstånd, samt det tyvärr ganska kala utbudet av musik, så har det varit en trevlig vecka!

Förändringarna för årets festival såg ut såhär: Scenerna Mölle finns inte längre, utan de flesta scenerna var i Folkets park, samt på Stortorget. Marknadsstånden var i år inte på Södra Förstadsgatan, utan på gång - och cykelbanan som går bredvid parkeringshuset Anna ner till Folkets park.
 
I övrigt så var det sig likt. Karusellerna var nere vid Raoul Wallenbergs park och här fanns också ungdomsaktiviteter, för de under 18. Matstånden låg runt Gustav Adolfs torg, med lika mycket att välja på som vanligt! Med allt från langos till älgkebab och afrikanskt, för att nämna några.

Det som dock gjorde mig och Jennie besvikna i år var det ganska tunna utbudet av musik. Stagedive Magazine var på två spelningar, det var ungefär så många som verkligen lockade. Och dessa var Thåström och AC/DC - förbandet Bullet - som det kommer recensioner på snart.

// Sarah Strandberg

Under MSO:s slutkonsert så sprutades det konfetti i luften på Stortorget


 

MSO:s konsert som avslutade malmöfestivalen 2009



En clown på Gustav Adolfs Torg


 

Matstånden på Gustav Adolfs Torg


Konstig konst på Spångatan, mot Folkets Park


  

Karusellen på Gustav Adolfs Torg ser vacker ut i natten


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0