Bullet - Live!

När: Malmöfestivalen 19/8, 2009
Var: Malmö, Folkets Park
Betyg: (1) (2) (3) (4) (5)

Det var varmt, trångt och instängt på scenen Amiralen i Folkets Park. Vi var inte många i publiken, men vi var förväntansfulla. Soundcheck genomfördes. Publiken skriker. Till slut händer det. Trummisen Gustav Hjortsjö kommer ut på scen, tätt följd utav gitarristerna Erik Almström och Hampus Klang. De drar igång, och det är hårdrock på HÖG nivå.

Plötsligt kommer det en ganska kort och rund man inrusandes på scen. Mannen kallar sig Hell Hoofer, och är sångare i bandet. Han påminner mycket om Jack Black vid första anblick, men blir mer lik Brian Johnson från AC/DC då Hoofer sjungit en stund.

Allt är i och för sig mer eller mindre AC/DC, fast ändå inte. Bandet gör AC/DC på sitt eget sätt. Musiken, engagemanget på scen, sången och texterna - det påminner om ett ungt AC/DC, men med en tvist av småländsk skog, som märks av då artisterna börjar prata med oss i publiken. Och det är härligt! Allt är härligt!

Detta band kommer bli stort! Och de har fått en väldigt bra start denna sommar, Malmöfestivalen och som förband till AC/DC på Ullevi i somras.

Keep on Rockin´ boys!

// Sarah Strandberg


 

                  
                 
  


 
Kolla in Bullets Hemsida: http://www.myspace.com/bulletsweden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0